redakce: Soutěž pro studenty SŠ

čtvrtek 4. listopadu 1999 ·

Výherci poletí v březnu 2000 do Amsterdamu. Téma: "Proč je pro mladé lidi důležité cestování a poznávání nových zemí a kultur?"

K 50. výročí organizace ISTC - vydavatele mezinárodních průkazů studenta ISIC

Hlavní cena:
10 studentů poletí na 3 dny do Amsterdamu!

Podmínky soutěže: Soutěže se může zúčastnit každá střední škola - státem uznané vzdělávací zařízení pro mládež, která zašle závaznou přihlášku na e-mail: katerina.sedlackova@gtsint.cz nebo zašle poštou na adresu: GTS international, Letenská 1, Praha 1, a na obálku uvede heslo "slohová soutěž". Soutěže se mohou zúčastnit studenti ve věku 15 - 18 let.
Oficiální přihláška musí být na hlavičkovém papíře školy, podepsaná ředitelem nebo jeho zástupcem, s uvedením plné adresy školy a celkového počtu studentů na škole.
První kolo organizuje přímo přihlášená škola. Z předložených studentských prací vybere nejlepší, kterou do 17. 11. 1999 zašle na výše uvedenou adresu.
Komise složená z pořadatelů soutěže pak vybere ze zaslaných prací nejlepších deset a 1.12.1999 vyhlásí vítěze na internetu: www.gtsint.cz Vítězové budou uvedeni také v prosincových Učitelských novinách a Moderním vyučování.

Výherci poletí v březnu 2000 na tři dny do Amsterdamu.
Všichni zúčastnění, jejichž práce nebyly vybrány, obdrží od pořadatelů pamětní list a malou pozornost.

Soutěž pořádají: ISTC ČSA GTS international

ISTC vzniká v roce 1949. Od roku 1969 aktivně rozvíjí vztahy s UNESCO. Společně podporují cestování studentů a mezinárodní porozumění.
UUNESCO oficiálně podporuje cíle ISTC a je celosvětový sponzor průkazu ISIC. Na přední straně každého průkazu proto můžete nalézt logo UNESCO.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.