Vyhlášení soutěže DOMINO 2019

neděle 20. prosince 2020 ·

Vyhlášení devátého ročníku akce, jejímž cílem je motivovat učitele a podporovat školy při využívání digitálních nástrojů, se vzhledem k pandemickým okolnostem tentokrát obešlo bez tradičního osobního setkání zúčastněných. Nápadů pro vzájemnou inspiraci se ale i tak sešla celá řada. Počiny pedagogů zabíhaly do mnoha oblastí výuky. Do finálového kola postoupilo celkem deset výukových objektů, tedy různých didaktických aktivit určených k obohacení hodin ve školách v celé České republice. 


Všechny měly jedno společné – vymyslet a uplatnit digitální nástroje. V Soutěžní přehlídce DOMINO soupeřily výukové objekty pomáhající mimo jiné rozvíjet čtenářskou gramotnost, týmovou spolupráci během vyučování, využívání informačních technologií nebo logické myšlení. Finalisté byli v letošním roce rozděleni do tří kategorií. První byla určena pro mateřské školy, druhá pro základní školy a třetí pro střední školy. 


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.