V pondělí se zavřou speciální školy, oznámil Plaga. Otevřené zůstanou jen mateřské

čtvrtek 29. října 2020 ·

Ministr školství Robert Plaga oznámil, že od pondělí budou uzavřené i speciální školy. Ty byly s mateřskými dosud jediné, které během epidemie koronaviru fungovaly. Podle ministra uzavření těchto škol projedná vláda v pátek. Informuje iDNES. 


Robert Plaga (msmt.cz)
Speciální školy by se podle návrhu zveřejněného Plagou měly uzavřít v pondělí 2. listopadu. 

„Každý den provozu je z mnoho důvodů pro děti důležitý, a tak pevně doufám, že se nám společně podaří zlepšit situaci tak, že budou školy, co nejrychleji znovu otevřené,“ napsal ministr školství Robert Plaga na svém Twitteru, kde také poděkoval všem, kteří se na fungování speciálních škol podílí. 




Celý text naleznete zde 
Zprávu ČTK naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.