Konference na téma „Vzdělávání zaměřené na gramotnosti v době korony“

pátek 2. října 2020 ·

Národní pedagogický institut (NPI ČR), pořádá v rámci měsíce gramotností konferenci k tématu „Vzdělávání zaměřené na gramotnosti v době korony“, která se uskuteční 8. října 2020 od 15.00 do 16.30. Jak nastavit hybridní výuku, aby přinášela pokrok v učení dětí? Jak lze realizovat formy kolegiální spolupráce v době pandemie? To jsou jen některé z otázek, na které budeme společně s hosty panelové diskuze hledat odpovědi. 


Hlavním cílem konference je podělit se o zkušenosti z hybridní výuky v době pandemie covid-19, vyzdvihnout důležitost vzdělávání zaměřeného na rozvoj gramotností. A to s důrazem na proměňující se pedagogické přístupy a možnosti vzdělávání dětí a žáků mimo prostředí školních tříd. 

Hosty panelové diskuze virtuální konference budou: 

Stanislava Korcová, ředitelka mateřské školy 
Irena Hubená, učitelka na 1. stupni základní školy 
Václav Fiala, učitel na 2. stupni základní školy 
Libor Klubal, učitel na 2. stupni základní školy, didaktik vysoké školy 

Můžete nám položit otázku v souvislosti s online výukou a rozvojem gramotností, využijte přihlašovací formulář, v rámci online konference na ni budeme společně hledat odpovědi. 


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.