Roušky ve třídách ani po zpřísnění povinné nebudou

středa 9. září 2020 ·

Ani po zpřísnění nařízení o nošení roušek ve vnitřních prostorách nebudou ve školách povinné ve třídách, pouze ve společných prostorách. Na videokonferenci s novináři to dnes řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Původně měla povinnost ochrany dýchacích cest ve společných prostorách škol platit od pondělí pouze v Praze, s dnešním mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví ale tomu tak bude od čtvrtka po celé zemi… Od začátku školního roku se koronavirus vyskytl ve 144 školách, uvedl Vojtěch. Informuje ČTK.





Celý text naleznete zde

4 komentářů:

Tajný Učitel řekl(a)...
9. září 2020 v 15:22  

Budou. Od zítra.

BP řekl(a)...
9. září 2020 v 17:54  

A to říká kdo?

Beny řekl(a)...
9. září 2020 v 17:57  

Opět rána pod pás učitelům.

Já je budu vyžadovat a basta. Ať mě třeba žalujou.

koblan řekl(a)...
10. září 2020 v 6:48  

Podle Mimořádného opatření Č. j.: MZDR 15757/2020-33/MIN/KAN se opatření nevzhahuje jen na
určitou skupinu škol viz https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2020/09/Mimoradne-opatreni-noseni-ochrannych-prostredku-dychacich-cest-s-vyjimkami-s-ucinnosti-od-10-9-2020-do-odvolani.pdf bod 2 a)-g). A zde "běžné" ZŠ a SŠ zde uvedeny nejsou.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.