Karanténa na školách: Nakažený bude doma, spolužáci ve třídě s rouškami nebo respirátory

pátek 4. září 2020 ·

Ministerstvo zdravotnictví přijme dnes jednotný postup k nařizování karantén ve školách kvůli covidu-19. Vydá nařízení, podle něhož by do karantény šel jen nakažený školák, pokud by se ve třídách nosily masky a respirátory. Nemusely by se tak kvůli koronavirové nákaze zavírat celé třídy či školy. Na semináři o telemedicíně to dnes řekl vládní zmocněnec pro výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Informuje ČTK.




Celý text naleznete zde

6 komentářů:

Marconi řekl(a)...
4. září 2020 v 15:31  

Hm, tak teď bude po škole běhat samý Batman, Superman, Iron Man a Hello Kitty. Já půjdu za Dopplerův jev. Vlastně ne, učitelé zase nikoho nezajímají.

Ivo řekl(a)...
4. září 2020 v 16:05  

Učitele v ČR NIKDY NIKDO NEZAJÍMAL!!

Michal Komárek řekl(a)...
4. září 2020 v 16:24  

Ivo, takhle to zní hodně smutně a nějaký "aktivista" by se toho mohl chytnout :-). Ale velmi pravděpodobně jde o překlep...

Anonymní řekl(a)...
5. září 2020 v 9:48  

Pane Komárku, opravdu to vypadá tak, že na učitele se nějak s prevencí pozapomnělo. A z toho plyne, že "na učitelích nikomu nezáleží".

Ivo řekl(a)...
5. září 2020 v 15:44  

V tomto s Vámi pane Komárku souhlasím. připadá mi, že žijeme "před rokem 1989", ABYSTE NELITOVAL TOHO, ŽE MŮŽETE PSÁT PRAVDU...

BP řekl(a)...
6. září 2020 v 13:20  

Pane Ivo,

měl jste asi na mysli, že učitelé v ČR nikdy nikoho nezajímali. To, co jste napsal, vypovídá o tom, že my učitelé v ČR se o nikoho nikdy nezajímáme.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.