V pražské školce je druhé dítě s pozitivním testem na COVID-19

pondělí 18. května 2020 ·

„Hygienická stanice mě informovala, že další z dětí bylo testováno pozitivně na COVID-19. Na základě pokynů z Hygienické stanice musíme mateřskou školu uzavřít do pátku 29.5, O těchto krocích byli rodiče neprodleně informováni mailem a přes informační systém Lyfle. Děti, které ráno přišlly do mateřské školy, si museli rodiče vyzvednout a vzít zpět domů,“ píše ředitel Stanislav Zelený na webu školky.


Zelený pokračuje:

Následně již sama Hygienická stanice vyzve jednotlivé rodiny a zaměstnance, aby se nechali testovat. O dalším vývoji situace budu uveřejňovat informace zde na webu.

Stanislav Zelený



Zdroj: MŠ Gagarinova

2 komentářů:

mirek vaněk řekl(a)...
18. května 2020 v 20:29  

A bude hůř. Už to bude týden, čas, aby se inkubační doba projevila.

Radek Sárközi řekl(a)...
18. května 2020 v 21:12  

A další MŠ na Praze 4 dopadla podobně.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.