Odbory veřejného sektoru vyzvaly vládu k jednání o růstu platů. Chtějí 15% pro učitele

středa 14. srpna 2019 ·

Odbory pracovníků veřejné správy a služeb vyzvaly vládu, aby s nimi začala co nejdříve jednat o navýšení platů pro příští rok. Předáci se dnes dohodli na dalším společném postupu a sestavili vyjednávací tým. Dál požadují pro učitele přidání o 15 procent, pro neučitelské profese a zdravotníky o deset procent a pro ostatní o osm procent. ČTK to po odpoledním jednání odborářů a odborářek řekl předseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Josef Středula. Informuje ČTK.

Celý text naleznete zde

2 komentářů:

Ivo řekl(a)...
14. srpna 2019 v 9:48  

25 let slibů a slibů! AŽ NAPRŠÍ A USCHNE!

BP řekl(a)...
14. srpna 2019 v 14:10  

Přidejte, už 30 let a v minulém režimu to nebylo o nic lepší. Už jsem to tu kdysi vzpomínala, že mí žáci, kteří se pouze vyučili, brali víc peněz hned po škole, než všichni vysokoškoláci i s letitou praxí.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.