První setkání Národního kabinetu Český jazyk a literatura

čtvrtek 14. března 2019 ·

Včera se v Praze uskutečnilo první kolokvium Národního kabinetu Český jazyk a literatura, který je realizován v rámci projektu Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů. Tímto kolokviem vyvrcholila série prvních jednání Národních kabinetů, které budou pilotovány v první fázi projektu. Národní kabinety se budou scházet třikrát ročně. Metodické kabinety jsou členěny podle jednotlivých oblastí v souladu s rámcovými vzdělávacími programy.


„V první fázi projektu pilotujeme kabinety Matematika a její aplikace, Informatika a ICT a právě Český jazyk a literatura. Účelem pilotáže je ověřit, že navrhovaný koncept kabinetů bude přínosný a hlavně v praxi využitelný,“ upřesnil týmový manažer klíčové aktivity Kabinety Josef Slovák, přičemž dalších devět kabinetů bude implementováno ve druhé polovině realizace projektu SYPO.

V únoru proběhlo setkání Národního kabinetu Matematika a její aplikace, v březnu první jednání Národního kabinetu Informatika a ICT a Národního kabinetu Český jazyk a literatura. Členové Národních kabinetů se budou mimo jiné podílet na tvorbě Modelu systému profesní podpory, webinářů a doporučených tématech pro podporu škol.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.