Poslanci přidali miliony kanceláři prezidenta, na příplatky pro učitele ne

středa 28. listopadu 2018 ·

Zatímco navýšení výdajů pro Kancelář prezidenta republiky o 16 milionů korun v příštím roce na návrh komunistky Miloslavy Vostré rozpočtový výbor Sněmovny schválil, na to, aby bylo na příplatky pedagogickým pracovníkům uvolněno 700 milionů korun, většina výboru nekývla. Informuje iDNES.cz.


Rozpočtový výbor posuzoval navržené pozměňovací návrhy ke státnímu rozpočtu na příští rok. Poslanci už v říjnu rozhodli výši schodku 40 miliard korun a o celkové výši příjmů i výdajů, nyní mohou navrhovat jen přesuny v rámci schválenýc parametrů rozpočtu.

Většinu návrhů, s nimiž přišly jednotliví poslanci, rozpočtový výbor nepodpořil. Rozpočet bude dolní komora parlamentu projednávat na prosincové schůzi, která začíná příští týden a na ní mohou jednotliví poslanci znovu přicházet se svými návrhy.


Celý text naleznete zde

1 komentářů:

laimes řekl(a)...
30. listopadu 2018 v 6:36  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.