Nová republika: Série rozhovorů s mladými osobnostmi o budoucnosti Česka

středa 10. října 2018 ·

Jak se mladí Češi dívají na současný stav země a jak by budovali nový stát, kdyby k tomu dostali možnost? Po odpovědích jsme pátrá nový projekt Radia Wave Nová republika.



Věda a výzkum, školství, sociální otázky, životní prostředí, migrace… To jsou oblasti, ve kterých Česko často zaostává za jinými vyspělými státy, a v rychle se měnícím světě je budeme muset urgentně řešit. Nejen tento úkol, ale i obecné hledání a redefinice smyslu národní existence jsou tématem rozhovorů s osmi výraznými osobnostmi z řad mladých Čechů.


Celý text naleznete zde
První rozhovor s Ondřejem Kaniou naleznete zde

1 komentářů:

mirek vaněk řekl(a)...
10. října 2018 v 6:40  

Nic proti mladým osobnostem. Ale ani o jednom nevím, že by něco extra dokázal. Možná je to mou neinformovaností, ale jaké je kritérium výběru? Místo aktivistů bych volil spíše mladé, úspěšné na mezinárodní scéně. Co opravdu už mají nějaký rozhled a nehrnou se jen s klapkami na očích za svým cílem. Takhle je podezření, že se jedná o osobnosti speciálně vybrané pro jejich názor, který koresponduje s názorem média.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.