Seminář pro učitele od Amnesty International

středa 22. srpna 2018 ·

Vedete své studenty ke kritickému myšlení a aktivnímu občanství? Zajímá vás, jak pojmout téma migrace a cílů udržitelného rozvoje ve výuce? Rádi byste se dozvěděli, jak ve škole využívat inovativní vzdělávací metody? Jak využít vyprávění příběhů? Mohou studenti sami naplánovat akci na základě analýzy potřeb a pomoci tak lidem ve svém okolí? Jak lze efektivně využít vrstevníky ve vzdělávacím procesu? Jak zaujmout studenty novými technologiemi ve výuce? Odpovědi na otázky nabízí storytelling, Učení službou, vrstevnické vzdělávání a Digitální a informační technologie.


Představíme vám čtyři inovativní metodické přístupy, které můžete využít při začleňování témat jako je migrace, cíle udržitelného rozvoje, diskriminace, stereotypy, rasismus či xenofobie do výuky. Nebudou chybět ani příklady dobré praxe, metodické listy s konkrétními aktivitami do výuky a sdílení zkušeností.

Kdy: čtvrtek 30. srpna 2018, 10:00 - 18:00 hodin
Kde: Kodaňská 1441/46, Praha - Vršovice

Seminář je zdarma. Můžeme proplatit i cestovné


Další informace a možnost přihlášení naleznete zde

1 komentářů:

laimes řekl(a)...
22. srpna 2018 v 16:40  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.