Portál Česká škola čeká zásadní rozvoj

úterý 3. května 2016 ·

Společnost Albatros Media a. s., provozovatel www.ceskaskola.cz, se rozhodla tento portál zásadním způsobem inovovat, posílit a rozšířit. Web čekají v brzké době změny, jejichž cílem je podpořit Českou školu v její roli hlavního informačního portálu pro odbornou veřejnost v oblasti vzdělávání v ČR.

Vážení čtenáři,
v posledních týdnech a měsících jsme se intenzivně zabývali budoucností portálu www.ceskaskola.cz, jehož jsme provozovatelem. S ohledem na značné renomé, které vnímáme zejména v řadách odborné veřejnosti, jsme se rozhodli, že tento portál chceme zásadním způsobem podpořit a posílit. Do jeho rozvoje plánujeme v následujících obdobích investovat nemalé prostředky, protože v portálu vidíme značný potenciál, který dosud není zdaleka naplněn. Chceme, aby Česká škola výrazně posílila svou stávající pozici hlavního informačního portálu pro odbornou veřejnost v oblasti vzdělávání v ČR.

Pozice šéfredaktora, která je pro realizaci tohoto plánu klíčová, bude obsazena nejlepším možným kandidátem, který vzejde z transparentního výběrového řízení.
Dosavadnímu šéfredaktorovi, Janu Wagnerovi, s nímž po vzájemné dohodě ukončujeme spolupráci, chceme velmi poděkovat za odvedenou práci a za pozici, které s webem České školy dosáhl.

Naším cílem je posílit pozici webu českáškola.cz jako informačně hodnotného portálu s původním obsahem, který bude sloužit nejen učitelům a dalším pracovníkům ve školství, ale i široké veřejnosti. Měl by také být místem pro diskuzi o směřování českého školství.

Do budoucna na portálu dostanou větší prostor autorské články lidí z oboru. Pro naši společnost je vzdělání a přístup k němu jednou z důležitých věcí, které podporujeme a v budoucnu podporovat chceme. Portál www.ceskaskola.cz vnímáme jako místo, kde bude mít odborná i široká veřejnost možnost dozvědět se vše, co se českého školství týká.

V případě, že máte k provozu portálu, k jeho obsahu, zaměření, směřování, stávající náplni nebo tématice jakékoliv komentáře, připomínky nebo náměty, kontaktujte nás prosím na adrese ceskaskola@albatrosmedia.cz.

Albatros Media, a.s.
3. května 2016

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.