Agátina cesta k dokonalé postavě

pátek 13. května 2016 ·

Rady a tipy na zdravé hubnutí v podání moderátorky Agáty Prachařové

Nebudeme si nic nalhávat milé dámy, na tom, jak vypadáme, prostě záleží. Každá z nás může vytvořit tu NEJLEPŠÍ VERZI SEBE SAMA. Není však lehké přijít na to JAK.

Hladovět? V žádném případě!
Držet diety, u kterých padáte vyčerpáním? Ne!
Nechat si odsát tuk liposukcí? To myslíte vážně?!
Pak už jen zbývá trávit celé dny v tělocvičně…
No dobře. A není ještě nějaká jiná cesta?

Zkuste se nechat inspirovat Agátou. Známá česká moderátorka a modelka představuje vlastní cestu k dokonalé postavě. Deníkovou formou předává letité zkušenosti s formováním svého těla. Spolu s odbornicí na výživu Janou Krátkou se s vámi podělí o užitečné rady a tipy, které odzkoušely doslova na vlastní kůži. Zjistíte co jíst a jak cvičit, abyste měly postavu, po které toužíte.

Pozor! Nejde o žádné teoretické návody, vše je ověřeno životem autorek, které mají skutečně dokonalou postavu. Pojďte se inspirovat a buďte sami sobě hvězdou!

Novinku Agátina cesta k dokonalé postavě objednávjte v květnu se slevou 20 % přímo u vydavatele.

Ukázky stran:


2 komentářů:

Anonymni z 21:30 řekl(a)...
13. května 2016 v 9:48  

Agáta, to by byla ministryně!

Petr řekl(a)...
13. května 2016 v 16:19  

A co teprve ta fitness trenérka, to by byl tělocvik hned povinným maturitním předmětem a neúspěšnost žáků by dosáhla 50%. Nešlo by sice o vědomosti, ale dovednosti by byly "v háji". Kotoul vzad by maturanti zvládali jen velmi těžko :-)
Petr

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.