Školní licence programu Zoner Photo Studio přichází také v podobě výhodného předplatného

středa 27. dubna 2016 ·

Český program Zoner Photo Studio, který patří v českých školách mezi nejčastěji používané programy pro výuku počítačového zpracování fotografií, je od dubna 2016 dostupný také ve formě předplacené výukové multilicence pro neomezený počet uživatelů.


„Novým typem licencování vycházíme vstříc školám, pro které jsou jednorázové velké výdaje za software komplikací. Vstupní investice může totiž být u předplatného výrazně nižší,“ říká Jaromír Krejčí, obchodní manažer pro školy.

Vedle nižší vstupní investice předplacených licencí je velkou výhodou možnost domácího použití programu všemi pedagogy a žáky školy. To u trvalých licencí není možné. Zároveň má škola v rámci předplatného oproti trvalým licencím jistotu automatické aktualizace na nejnovější verzi programu, která reflektuje aktuální trendy v oblasti úpravy fotografií.

„Nové licenční řešení se díky neomezenému počtu uživatelů nejvíce vyplatí školám, které program aktivně využívají k výuce i pro interní potřeby,“ dodává Krejčí.

Předplacenou výukovou multilicenci si mohou pořídit všechny základní, střední a vyšší odborné školy. Základní roční cena licence činí 4990 Kč a zahrnuje automatickou dostupnost nejnovější vývojové verze programu. Předplacené licence se vystavují na časové období, které si zákazník zvolí (1, 3 nebo 5 let). Tradiční trvalé licence pro školy nadále zůstávají na trhu dostupné.

Přehledné srovnání obou typů výukových licencí a příklady cen jsou k nahlédnutí na adrese multilicence.zoner.cz/skoly/typy-licenci.aspx.

Zoner Photo Studio je jediný program akreditovaný pro mezinárodní zkoušky programu ECDL Digitální fotografie. Schopnost počítačového zpracování fotografie dnes patří k základům digitální gramotnosti absolventů škol. Využijí ji v pracovním i soukromém životě.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.