MŠMT připravilo semináře ke společnému vzdělávání

neděle 6. března 2016 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy připravilo další ze série informačních a vzdělávacích aktivit ke společnému vzdělávání.


První informační seminář o novinkách souvisejících s rozšiřováním společného vzdělávání podle novely školského zákona pro výchovné poradce s účastí ministryně školství Kateřiny Valachové „Společné vzdělávání krok za krokem“ bude dne 18. března od 8:00 do 13:00 hod. na pražském magistrátu. V Brně se obdobný seminář uskuteční 8. dubna od 8:00 do 13:00 v kině Scala.

Potvrzení účasti je potřeba zaslat na adresu: lucie.skodova@nuv.cz

Více informací k seminářům pro výchovné poradce najdete v přiložených pozvánkách:

Více informací ke společnému vzdělávání včetně důležitých dokumentů, harmonogramu kroků, přehledu informačních a vzdělávacích aktivit, průvodce ředitele, nejčastějších otázek a odpovědí ohledně společného vzdělávání najdete zde: www.msmt.cz/o-webu-msmt/spolecne-vzdelavani

2 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
6. března 2016 v 15:04  

Tak to jsem tedy zvědavá, jak paní ministryně to setkání s hordou výchovných poradců ustojí. Štěch už to onehdá zoči voči pedagogům neustál. Uvědomuje si paní ministryně, že na těchto seminářích už s obecnými blafy typu "vždyť ono se vlastně nic neděje" před pedagogy z praxe nemůže vylézt tak, jako s nimi leze do médií, protože jí budou kladeny zcela konkrétní dotazy, co udělat, když ..., dáte nám peníze, když ...
Skoro o ni mám strach, protože už při nedávném vystoupení, kde měla odpovídat panu Sotolářovi, se moc neukázala, byla nervózní a podrážděná, protože praktické aspekty realizace inkluze jsou zcela mimo její perimetr.

Unknown řekl(a)...
6. března 2016 v 16:41  

no vidíte ministerstvo vám připraví seminář,vebinář a snář

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.