Opatření ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání

úterý 23. února 2016 ·

MŠMT vydává Opatření ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, a to s účinností od 1. září 2016.

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy vydala dne 22. února 2016 Opatření, kterým se v souladu s § 4 odst. 4 zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání (RVP ZV). Je to další krok, kterým se naplňuje novela školského zákona posilující společné vzdělávání žáků v základních školách.

Text Opatření je ke stažení zde: Opatreni_ministryne_RVP ZV_2016.pdf

Text RVP ZV je ke stažení zde: RVP ZV_2016.pdf

2 komentářů:

Hana Jančová řekl(a)...
24. února 2016 v 0:16  

Asi mě raní mrtvice.
Bezva informace :"V RVP ZV byly upraveny především kapitoly 5, 7 a 8 RVP ZV a dílčím způsobem i některé další (viz odůvodnění změn)."
Projela jsem RVP, ale nikde nic vyznačeno, aby byly změny na první pohled patrné - bývalo zvykem červeně vložit nové pasáže a nechat, ale škrtnout pasáže vypuštěné - takže teď budu ve dvou oknech vedle sebe porovnávat starý a nový text a pídit se po každé drobné změně, abych si jí vůbec všimla? Chce se mi řvát ... nebo zvracet.

Standa řekl(a)...
24. února 2016 v 19:58  

Tuhle funkci má v sobě zabudován Word :-)

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.