Soutěž MIXathon - vyhrajte pro vaši školu skvělé ceny

pondělí 4. ledna 2016 ·

Mixathon je skvělá soutěž pro všechny učitele ve tvorbě interaktivních a jedinečných výukových materiálů. Není potřeba vytvářet materiály nové, stačí, když vezmete vaše vzdělávacích prezentace vytvořené v PowerPointu a doplníte je o nové prvky, které vám Microsoft nabízí v rámci doplňku pro PowerPoint nazvaný Office Mix, který byl od začátku vytvářen jako nástroj pro učitele.

Co je to Office Mix?

Office Mix je doplněk pro PowerPoint 2013 nebo 2016, který zásadně rozšiřuje možnosti PowerPointu a jeho využití ve školství. Doplňte vaše prezentace o interaktivní hlasování, kvízy a další typy otázek, dodejte do snímků mluvené slovo, záznamy kreslení či propojení s mnoha vzdělávacími aplikacemi. Díky Office Mix je možné vytvořit platformově nezávislé prezentace, které si děti zobrazí na tabletech, noteboocích, počítačích či dokonce telefonech. A nezáleží na tom, jaký operační systém na nich je.

Co můžu vyhrát?

V soutěži MIXathon je možné vyhrát plno skvělých cen. Jednou z nich je například předplatné programu Microsoft IT Academy pro celou školu, herní konzole XBOX ONE nebo marketingové materiály pro žáky z Vaší třídy.

Každý, kdo odevzdá do 9. ledna 2016 svůj příspěvek do soutěže Office Mix získá navíc tričko Microsoft.

Jak se zapojit?

Stačí si jen stáhnout a nainstalovat Office Mix a doplnit vaši prezentaci o zajímavé prvky a výslednou práci nahrát na web soutěže www.mixathon.org. Celá aktivita vám nezabere víc jak hodinu vašeho času a přinese vám nové možnosti využívání PowerPointu a možnost získat skvělé ceny.

Kde najdu více informací?

Více informací a kompletní pravidla naleznete na www.mixathon.org/cs.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.