Video: Konference Rodiče vítáni 2015 na téma Škola a rodiče – jak podporovat aktivní spolupráci 1.

čtvrtek 12. listopadu 2015 ·

Publikujeme první blok videí z konference Rodiče vítáni: Škola a rodiče – jak podporovat aktivní spolupráci, která se konala 20. října v ZŠ Kunratice, v Praze 4.


Úvodní slovo Víta Berana, ředitele ZŠ Kunratice


  • Daniel Prokop, Median: Situace současné rodiny z pohledu sociologa.
    Prezentaci Daniela Prokopa si můžete stáhnout ZDE.


  • Rut Kolínská, Síť mateřských center: Rodič školou povinný?
    Rut Kolínská, zakladatelka sítě Mateřských center, referovala o jejich významu při podpoře sebevědomí a hlasu rodičů ve vzdělávání. Její prezentaci si můžete stáhnout ZDE.


  • Bohumil Kartous, EDUin: Co se dozvídáme z průzkumů o rodičích.
    Bob Kartous představil výsledky nedávného průzkumu mezi rodiči o jejich vztahu ke vzdělávacímu systému a o riziku dalšího rozpadu veřejného vzdělávání pod vlivem rozevírajících se ekonomických nůžek a snahy bohatších a vzdělanějších najít jinou vzdělávací cestu pro své děti.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.