Doprava zdarma na Albatrosmedia.cz a sleva 20 % na vše

středa 18. listopadu 2015 ·

Internetové knihkupectví Albatrosmedia.cz na 2 dny ruší poštovné!

Užijte si nakupování bez poštovného také na Albatrosmedia.cz. Po dobu celých 2 dnů nabídneme všem zákazníkům dopravu zdarma u všech objednávek a navíc přidáváme slevu 20 % na všechny knihy v nabídce!

Dny dopravy zdarma a slevu 20 % na vše můžete v našem e-shopu využít pouze ve středu a ve čtvrtek 18. 11. - 19. 11. 2015. Ti nejrychlejší s nákupem nad 1000 Kč si navíc mohou odnést unikátní dárek z našeho VIP dárkomatu - knihu s podpisem autora.

Více než 8000 knižních novinek a bestsellerů skladem přímo od nakladatele s okamžitou expedicí, slevou 20 % a navíc žádné poštovné!

Těšíme se na vás na Albatrosmedia.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.