Pozvánka na akce Úžasného divadla fyziky

úterý 6. října 2015 ·

Učitelé pozor! Úžasné divadlo fyziky (ÚDiF) jde šířit své zkušenosti a experimenty mezi vás. Pokud vašimi předměty jsou fyzika, technické nebo dílenské práce, seminář je to pravé pro vás. Během čtyř vyučovacích hodin si vyrobíte čtyři výrobky, které budeme moci používat, a nebo přímo následně vyrábět s vašimi žáky. Využijeme plastových zrcadel, dálkově rozsvěcovanou LED nebo paměťových drátků.


7. 10. Praha - ÚDiF pro učitele v Praze, ZŠ 2. stupeň (vhodné k výzvě č. 57 OPVK).  Více informací zde.

7. 10. Olomouc - ÚDiF pro mateřské školy a základní školy v Divadle na Šantovce, Olomouc. Aristoteles věřil, že vše na světě je tvořeno čtyřmi živly – ohněm, zemí, vodou a vzduchem. Dnes nám přináší nepřeberné množství fyzikálních pokusů. Vystoupení pro menší děti v Divadle na Šantovce bude stát za to!

10. 10. Brno - ÚDiF zahájí MjUNI, Brno, Kino Scala
Nové mladé studenty na Masarykově univerzitě přivítá i ÚDiF. Osvěžíme oficiální zahájení dětské univerzity naším nejlepším vystoupením "Vidět zvuk, slyšet světlo".

15. 10. Trutnov - ÚDiF pro učitele v Trutnově, ZŠ 1. i 2. stupeň (vhodné k výzvě č. 57 OPVK). Více informací zde.

20. 10. Č. Budějovice - ÚDiF pro učitele v Českých Budějovicích, ZŠ 2. stupeň (vhodné k výzvě č. 57 OPVK). Více informací o semináři zde.



Převzato ze zpravodaje Sci-LiNE News


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.