Ministryně Valachová k pozastavení programu VIII Organizace sportu ve sportovních klubech (Státní podpora sportu pro rok 2016 – neinvestiční dotace)

úterý 6. října 2015 ·

Z rozhodnutí ministryně školství, mládeže a tělovýchovy byl dnes pozastaven program Organizace sportu ve sportovních klubech (Státní podpora sportu pro rok 2016 – neinvestiční dotace). Znovu bude vyhlášen do 9. října 2015. Žádosti budou podávat sportovní kluby a tělovýchovné jednoty přímo ministerstvu školství.



Vystoupení ministryně školství na setkání se zástupci sportovního prostředí v pražské Tyršově domě:

Kateřina Valachová v Tyršově domě_6. 10. 2015

Rozhovor ministryně Valachové s médii:

Pozastavení_programu_VIII_rozhovor_s_médii 6. 10. 2015

1 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
7. října 2015 v 0:13  

Poslechl jsem si oba záznamy. Připravenost předtím avizovaných kroků MŠMT k přímému (a vícezdrojovému) financování tělovýchovy a sportu mládeže a způsob jejich provedení se mi zdají být dobré. A to i z hlediska potřeby a možnosti v budoucnu dál zvětšovat rozpočtové financování českého školství a tělovýchovy mládeže. J. Týř

Viz též http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/misto-svazu-dostanou-dotace-na-sport-primo-kluby-navrhuje-valachova--1526786

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.