Minizvyky

pondělí 26. října 2015 ·

Jak drobné návyky způsobí zásadní změny ve vašem životě 

Lidé si často myslí, že nemohou dosáhnout trvalých změn, protože jsou nemožní a nedokážou to. Problém je ale v tom, že bojují proti svému mozku. Je potřeba naučit se hrát podle jeho pravidel a naučit se techniky, díky nimž budete dosahovat skvělých věcí bez pocitu viny, zastrašování í a opakovaných neúspěchů, které jsou často spojeny s technikami typu „motivujte se“, „dejte si předsevzetí“ nebo „prostě to udělejte“.

Minizvyk je nepatrná pozitivní činnost, kterou se každý den zavážete dělat. A protože jsou minizvyky „příliš malé na to, abyste selhali“, představují nenáročnou, účinnou a výhodnou techniku vytváření zdravých návyků, díky nimž můžete fungovat mnohem lépe než dosud.

Účelem a cílem této knihy je umožnit vám, abyste si v životě dokázali natrvalo přidávat nové zdravé návyky. V prvních třech částech se dočtete o tvorbě návyků, mozku, síle vůle, motivaci a o tom, jak to spolu všechno souvisí. V dalších dvou částech se dozvíte o logických a vědeckých závěrech ohledně toho, jak tyto informace nejlépe využít. Poslední tři části vám prozradí, jak to všechno můžete sami použít. 

Pro všechny, kdo

  • chtějí pravidelně běhat, cvičit, jezdit na kole či cokoliv sportovního dělat a nedaří se jim zařadit tyto činnosti do života,
  • chtějí lépe vypadat – zhubnout, začít se hýbat, zdravě jíst a pořád jim to nějak nejde,
  • jsou po x-té v kurzu angličtiny pro začátečníky,
  • jimž se típnout poslední cigaretu,
  • zkrátka pro ty z vás, kteří chtějí změnit svůj život k lepšímu!
Novinku Minizvyky objednávejte se slevou přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz

Ukázky stran:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.