Informace MŠMT k možnostem dostudování studentů UJAK - aktualizace

pátek 30. října 2015 ·

MŠMT aktualizovalo informace k možnostem dostudování studentů UJAK, které zveřejnilo před dvěma týdny.


Přehled pedagogických fakult a relevantních studijních oborů

Univerzita Karlova v Praze – obor Speciální pedagogika. Akademický senát PdF UK schválil podmínky přijímacího řízení: http://www.pedf.cuni.cz/PEDF-54.html?news=1645&locale=cz.

Masarykova Univerzita – obory Speciální pedagogika, Speciální pedagogika pro učitele, Speciální pedagogika pro učitele SŠ a Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Podmínky přijímacího řízení budou projednávány akademickým senátem fakulty v příštím týdnu.

Univerzita Palackého v Olomouci – obory Speciální pedagogika – poradenství, Speciální pedagogika pro 2. stupeň ZŠ a pro SŠ a Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Akademický senát PdF UPOL schválil podmínky přijímacího řízení: http://uss.upol.cz/.

Univerzita Hradec Králové – obory Speciální pedagogika rehabilitační činnosti, Pedagogika předškolního věku a Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Akademický senát PdF UHK schválil podmínky přijímacího řízení:https://www.uhk.cz/cs-CZ/PDF/Studium/Prijimaci-rizeni-%281%29.

Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem – obor Speciální pedagogika – poradenství a Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Akademický senát PdF UJEP schválil podmínky přijímacího řízení:http://www.pf.ujep.cz/studium/dokumenty/833-vyhlaseni-mimoradneho-prijimaciho-rizeni-pro-akad-rok-2015-2016.

Ostravská univerzita v Ostravě – obor Speciální pedagogika. Akademický senát PdF Ostravské univerzity schválil podmínky přijímacího řízení: http://www.osu.cz/index.php?kategorie=888&id=13662.

Technická univerzita v Liberci – obor Speciální pedagogika. Podmínky přijímacího řízení budou projednávány akademickým senátem fakulty v příštím týdnu.

Západočeská univerzita v Plzni – obor Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Podmínky přijímacího řízení budou projednávány akademickým senátem fakulty v příštím týdnu.

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - obor Učitelství pro 1. stupeň základních škol. Podmínky přijímacího řízení budou projednávány akademickým senátem fakulty v příštím týdnu.

Celkové předběžná kapacita v navazujících magisterských oborech je po dohodě o navýšení cca 650 studentů, dojde také k navýšení kapacit na akademický rok 2016/2017.

Dopis studentů UJAK ministryni školství:
dopis od studentu.pdf


Odpověď ministryně školství studentům UJAK:
MSMT_dopis_studentum.pdf


Odkaz na web ČT24 (video): Informace k možnostem dostudování studentů UJAK

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.