8. 9.: Seminář k veřejným zakázkám pro žadatele a příjemce (výzvy 56 a 57) v Opavě

středa 26. srpna 2015 ·

Řídicí orgán OP VK připravil pro příjemce (výzva č. 56)   žadatele (výzva č  57) školení zaměřené na realizaci veřejných zakázek. Školení proběhne dne 8. září 2015 od 14 hodin na MŠMT, Corso IIa, Křižíkova 34/148, Praha 8.


Školení je určeno pro a) příjemce finanční podpory z výzvy č. 56 OP VK s připravovaným/realizovaným výběrovým řízením s předpokládanou hodnotou nad 200 tis. Kč bez DPH nebo b) pro žadatele o finanční podporu z výzvy č. 57 OP VK (na základě finalizované žádosti v aplikaci Benefit7).

Registrace na seminář v tomto termínu (prostřednictvím online formuláře) bude otevřena pouze do naplnění kapacity přednáškových prostor. Z tohoto důvodu se doporučuje registrovat se co nejdříve.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.