Jak se krotí tygr

středa 26. srpna 2015 ·


Vítejte! Krotitelé, asistenti, návštěvníci i zvědavci… Navštivte spolu s Jakubem z knížky „Tygr dělá uáá uáá…“ školu krotitelů tygrů. Tato škola je určena pro děti i dospělé a jejich nezkrocené tygry.

V několika lekcích se praktickým způsobem naučíte zacházet s tygry, chápat je, rozumět jim a ochočit si je. Tyto lekce jsou vhodné opravdu pro všechny, ať jsem rozjívený, dospělý nebo s nálepkou ADHD. Ať jsem pediatr, pedagog či rodič.

Uvedené lekce vycházejí ryze z praktických zkušeností, nejde tedy o žádné teoretizování. A pokud zvládnete alespoň jednu plnou lekci, uvidíte, že se život ve vaší rodině může velmi příjemně změnit. Cílem je, aby dítě i rodič se navzájem pochopili, pochopili i své tygry a společně je zvládli. Každá kapitola je důležitá, právě tak jako jsou důležité strasti vás i vašeho dítěte. Buďme si jen stále vědomi, že to, co se může nám zdát nedůležité, se může u někoho jiného stát noční můrou. Proto věřme dětem jejich splíny a problémy a nezavírejme před nimi oči. Vždy mějme na paměti vlastní dětství. Po čem jsme toužili, po čem snili. Vzpomeňme na smutky ze samoty a nezájmu. Probuďme v dětech i v sobě radost ze života.

Knihu Jak se krotí tygr zakoupíte se slevou přímo u vydavatele na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.