Přečtěte si: Strašlivá politická zbraň: zesměšnění se. Ani Chládek neunikl

neděle 31. května 2015 ·

Ministr Chládek byl pro české poměry až příliš dobrý, byla ho pro nás škoda, a proto musí odejít. Asi tak by se dalo shrnout prohlášení premiéra Sobotky, jímž oznámil Chládkovo odvolání. Většina komentářů konstatuje, že za vskutku velmi rychlou reakcí na obvinění ze šikany podřízených (především žen), jež v končícím týdnu přinesla Mladá fronta Dnes, pravděpodobně jsou i jiné důvody. Zjevně související se způsobem, jímž nejlepší ministr dekády svou funkci vykonával – mimo jiné jeho schopností chrlit špatné nápady s docela vysokou kadencí, prosazováním konceptů, které jsou současné evropské levici ideově dost vzdálené.


Z komentáře Ondřeje Štindla v Echo24.cz vybíráme:

Ta odhalení mohla být skutečně smrtící, pokud by vycházely najevo další a další detaily. Vzhledem ke způsobu vystupování ministra Chládka a povaze již zveřejněného by se dalo předpokládat, že by mohlo jít o věci trapné, třeba i směšné. Šikanující nebo ještě spíš obtěžující šéf-nadsamec svým obětem jistě legrační nepřipadá. Na nezainteresované publikum ale může působit právě tak, jeho chování většinou dokládá, že se tu někdo groteskním způsobem přeceňuje.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.