Přečtěte si: Když se křesťanská europoslankyně čertí: Volební program místo Desatera? Jde o prospěch strany, nebo o děti? Proč Hermanovi spojenci prohráli

neděle 3. května 2015 ·

Publicista a pedagog Michal Semín si všímá reakcí na kritický článek o temném pozadí ministra kultury Hermana a odpovídá na dopis, který mu přišel "z Brusele" od Michaely Šojdrové.


Z článku Michala Semína v Protiproud.cz vybíráme:

Sexuální výchovu zastavil Dobeš

Souhlasím s Vámi, že je to na prvním místě VORP. Vím o tom své, neb jsem byl v té době jeho aktivním členem. Je to však též tehdejší ministr školství Josef Dobeš a spolu s ním i Akce D.O.S.T., která za stažení příručky a za zamezení povinné sexuální indoktrinace našich dětí před jeho ministerstvem s podporou mnoha dalších občanských sdružení a politiků demonstrovala. Možná si ještě vzpomenete, že jsem Vás na tuto akci osobně zval, abyste zde jménem KDU-ČSL promluvila. Nejprve jste s tím souhlasila, ale poté, co vám kdosi „vysvětlil“, že Akce D.O.S.T. je spolkem „extrémistů“, tak jste účast odřekla. Také je třeba zmínit intervenci poslankyně Jitky Chalánkové za tehdy vládní TOP 09. Pokud bych měl ukázat na křesťanského politika, vyznačujícího se odvahou v boji proti nepřátelům tradiční rodiny a rodičovských práv, tak je to právě ona. Měla byste si z ní vzít příklad.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.