Malý poseroutka je zpět. A v té nejlepší formě!

čtvrtek 14. května 2015 ·

Dnešní děti vyrůstají spíše u počítačových monitorů nežli s knihou v ruce. Tedy alespoň ty děti,kterým se do rukou nedostal Deník malého poseroutky. A s čím malý poseroutka přichází tentokrát?


Dobrodružství malého poseroutky

Malý poseroutka neboli Greg Heffley dostane od maminky deník, ze kterého z počátku nemá vůbec radost. Nakonec si do něj přeci jen začne zapisovat. A první Deník malého poseroutky byl na světě. Kniha sklidila obrovský úspěch po celém světě. A to také díky skvělému humoru. Začaly tedy vznikat další díly, které sklízely nemenší úspěch, a nyní je z nich pěkná sbírka. Právě vychází již devátý díl!

Tip: Knihy jsou doplněny o rukou psané poznámky a jednoduché kresbičky každodenních dobrodružství malého Grega, které vytvářejí osobitost a ráz celé série. Na oficiálním youtube kanále malého poseroutky mimo jiné najdete také návod, jak postavy z knih nakreslit. Zkuste si s námi nakreslit třeba Grega Heffleyho:



Deváté dobrodružství Grega Heffleyho

Deník malého poseroutky 9 - Výlet za všechny peníze představuje rodinku Heffleyových v nové situaci – na rodinném výletě. To by ale nebyli Heffleyovi, aby vše proběhlo v pořádku a bez strastí. Cesta začala slibně, ale po několika špatných odbočkách, záchodech na benzínce, vyšinutých raccích a praseti na útěku bylo jasné, že z toho jen tak nějaký výlet nebude. Ale jestli Heffleyovi něco umí, pak je to proměnit i tu nejhorší katastrofu v nezapomenutelné dobrodružství.

Pokud nemůžete své děti dostat od tabletů, telefonů a počítačů, zkuste jim dát do ruky Deník malého poseroutky. S Gregem se rozhodně nebudou nudit. A až ji budete zakládat do knihovničky a začtete se, zaručeně se pobavíte také!

Deník malého poseroutky zakoupíte pouze do 17. 5. se slevou 20 % a  bez poštovného přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:




1 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
15. května 2015 v 0:03  

Milé děti, a z malého poseroutky vyroste velký posera.
A co nevidět se objeví i malý vychcánek.
Musíme jít s dobou.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.