Ondřej Neumajer a Daniela Růžičková: Souhrnná zpráva projektu Vzděláváme pro budoucnost aneb Scénáře využití mobilních dotykových zařízení s operačním systémem Windows ve školách

úterý 21. dubna 2015 ·

Projekt Referenčních škol Vzděláváme pro budoucnost iniciovala a realizuje společnost Microsoft na českých školách. Jeho cílem je ověřování zavádění tabletů a dotykových zařízení s operačním systémem Windows do každodenní školní praxe a efektivní sdílení příkladů dobré praxe. Možností a způsobů, jak integrovat tato dotyková zařízení do výuky se nabízí velké množství. Po jejich zvážení byly vybrány základní scénáře, z nichž každý byl ověřován na jedné referenční škole.


Zpráva ke stažení ve formátu PDF


1 komentářů:

Tajný Učitel řekl(a)...
21. dubna 2015 v 17:23  

Geniální tiskárna na peníze. Tablet žákovi za rok zastará, bude potřeba koupit nový, upgradovat software, aktualizovat antivirus. Dítě bude přesedat od tabletu domácího k tabletu školnímu. Výsledek nulový, benefit žádný, pouze špatná záda a mistrně přelité daně skrze pračku školství do soukromých kapes. Peníze, které by bylo možné použít na platy učitelů, asistentů, zkvalitnění přípravy adeptů. Jděte do dotekového háje..

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.