Přečtěte si: Konspirace u piana: Zlatuška skončil v čele školského výboru

středa 11. února 2015 ·

Zlatušku na popud poslanců ANO "divoce" odvolali jen několik hodin poté, co ostře kritizoval novelu školského zákona ministra Marcela Chládka.


Z článku Lucie Kudláčkové v Aktuálně.cz vybíráme:

Odvolání Zlatušky zaskočilo většinu členů školského výboru. Výbor se sešel tajně v zákulisí u jednacího sálu Sněmovny, v místnosti označované jako "u piana".

"Najednou tam vystoupila paní poslankyně Dobešová z hnutí ANO, že jejich klub odsouhlasil Zlatuškův konec. I pro něj to myslím bylo překvapení," popsala nestandardní jednání Nina Nováková (TOP 09).

Část poslanců pak na protest improvizované jednání opustila. Zbytek však Zlatuškovo odvolání schválil. "Je to nehorázné jednání," popsala to Nováková. O Zlatuškově nástupci se zatím nerozhodlo.

1 komentářů:

6. B řekl(a)...
11. února 2015 v 21:55  

Za pravdu se vždycky platilo kopancem. To je mezinárodně uznávaná valuta!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.