Hedvábník Roberta Galbraitha vyjde 19. února - Předobjednávka se slevou 25 % a poštovným zdarma

pondělí 9. února 2015 ·




Na knižní pulty míří jeden z nejočekávanějších bestsellerů tohoto roku! Předobjednávková sleva 25 %, poštovné zdarma pro nejrychlejší zájemce a garance dodání přímo od vydavatele pouze na Albatrosmedia.cz

Druhý detektivní román kritikou ceněného Roberta Galbraitha (pseudonym J. K. Rowlingové) s názvem Hedvábník má ambice navázat na fenomenální úspěch Volání Kukačky. Nový případ soukromého detektiva Cormorana Strika vydá nakladatelství Plus již 19. února 2015.

Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika. Strikovi během vyšetřování začíná být čím dál jasnější, že za Quineovým zmizením se skrývá větší tajemství, než si jeho žena myslí. Romanopisec právě dokončil rukopis, v němž s jízlivou zlomyslností vykreslil téměř všechny své známé. Kdyby se román zveřejnil, zničil by leckomu život. Ve chvíli, kdy je Quine nalezen brutálně zavražděný za bizarních okolností, začíná souboj s časem, v němž je třeba porozumět motivaci krutého vraha; vraha, který se nepodobá žádnému z těch, s nimiž se doposud Strike setkal.

Chcete si přečíst Hedvábníka jako první hned v den vydání a navíc získat unikátní předobjednávkovou slevu 25 % a poštovné zdarma? Předobjednejte si bestseller Hedvábník ještě dnes na Albatrosmedia.cz!

Nabídka je platná pouze pro předobjednávky přijaté do 16. 2. 2015.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.