9. 1.: Přednáška s diskusí: Co je to hodnocení a k čemu je dobré?

pátek 2. ledna 2015 ·

Ranní setkání nad kávou s krátkou přednáškou na zajímavé téma a následnou diskusí. Chceme si s vámi povídat o vzdělávání, výchově, školství a zajímavých trendech.


9. ledna 2015, 8:30, Scio

  • Formativní hodnocení a mapy učebního pokroku
  • Sebehodnocení
  • Vrstevnické hodnocení
  • Odpovědnost za vlastní učení

Tématem vás tentokrát provedou Michaela Stoilova a Jindra Plamitzerová, odborné garantky týmu, jež připravil projektu Mapy učebního pokroku. Projekt je zaměřený na problematiku formativního hodnocení s využitím vhodných diagnostických nástrojů a sebehodnocení žáků. Při své práci čerpaly obě ze svých pedagogických praktických zkušeností a věří, že Mapy jsou projektem, který může změnit pohled na význam hodnocení dětí a může pomoci jej zásadně změnit.



Začněte den s trochou inspirace, protože ráno dělá den!

Pokud chcete dostávat pozvánky na další setkání nebo máte námět na další téma, pište na kava@scio.cz .

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.