Karel Klatovský: 10 zajímavých TEDových přednášek pro učitele

pátek 12. prosince 2014 ·

Konferenci TED a zajímavé přednášky, které se zde uskutečňují, asi není potřeba detailněji představovat. Mezi desítkami a stovkami těch velice zajímavých se jich často nenápadně skrývají ty, které byste jako učitelé neměli minout. U většiny z nich lze zapnout české titulky, takže o hlavní myšlenku prezentace nepřijdou ani ti, kteří by přednáškám v angličtině nerozuměli.​














































1 komentářů:

Ondřej Šteffl řekl(a)...
12. prosince 2014 v 15:02  

Pro učitele fajn. Ale já bych to především pustil dětem, nejen na SŠ, ale něco klidně i na ZŠ. (mnohde jsou čeké titulky, všude alespoň anglické)

Už jenom to, že se děti dozvědí, že existuje TED a že jsou tam přednášky nejzajímavějších lidí světa, je důležité.

(já sám jsem se ovšem o TEDu dozvěděl před léty od svého syna :-), tehdy gymnazisty.)

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.