Tenis - anatomie

čtvrtek 13. listopadu 2014 ·

Váš ilustrovaný průvodce pro sílu, rychlost a akceschopnost

Tato kniha vám ukáže nový pohled na vaší hru - jak se stát jedničkou turnajů zlepšením síly, rychlosti a schopnosti k výkonnějším podáním a přesnějším úderům. Obsahuje 72 nejefektivnějších cviků, krok za krokem, s barevnými anatomickými ilustracemi, které zvýrazňují svalovou akci.

Ilustrace aktivních svalů u forhendu, bekhendu, voleje, smeče a podání vám ukáže, jak je dané cvičení spojeno s tenisovou hrou. Naučíte se, jak lze cviky obměnit a zaměřit na cílové oblasti, jak zlepšit vaše schopnosti a snížit výskyt běžných tenisových zranění. Vytvoříte si tréninkový program podle vašich individuálních potřeb a cílů. 


E. Paul Roetert, PhD, je generálním ředitelem American Alliance for Health, Physical Education, Recreation, and Dance (AAHPERD), kde zodpovídá za vedení propagace, výzkumu, výuky a správných postupů v profesích, které podporují tvůrčí, zdravý a aktivní životní styl. Vydal velké množství tenisových publikací. Je členem American College of Sports Medicine, expert United States Professional Tennis Association (USPTA) a čestný člen Professional Tennis Registry (PTR).

S. Kovacs, PhD, je řídícím pracovníkem Sport Science and Coaching Education pro United States Tennis Association (USTA). Mimo jiné stále aktivně trénuje elitní profesionální tenisty, jako specialista na posilování a kondici, včetně tenistů, kteří se účastní Grandslamových turnajů.

Doporučená cena 499 Kč. Pouze do 19. 11. zakoupíte na www.albatrosmedia.cz se slevou 25 %.

Ukázky stran:









0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.