24. 11.: Workshop Týmová spolupráce pedagogů běžných škol a speciálních pedagogů aneb spolupráce je v inkluzívním školstvím skvělou podporou!

středa 29. října 2014 ·

Workshop s názvem: Týmová spolupráce pedagogů běžných škol a speciálních pedagogů aneb spolupráce je v inkluzívním školstvím skvělou podporou! se koná 24. listopadu 2014 od 9 do 15.30  v prostorách Galerie Langhans, Vodičkova 37, Praha 1.


Workshop je určen pro pedagogy a speciální pedagogy, se kterými budeme hledat odpovědi na otázky:

  1. Co od sebe navzájem potřebujeme, když učím ve třídě dítě s postižením?
  2. Jak by ideálně spolupráce mohla vypadat – v jaký čas, v jaké podobě?
  3. Jaké jsou reálné možnosti podpory běžných učitelů, kteří mají ve svých třídách děti s postižením, ze strany školských poradenských zařízení?
  4. Jaké mohou být formy spolupráce mezi běžnou a speciální školou?

Výstupem společné práce bude formulace potřeb učitelů při začleňování dětí se specifickými vzdělávacími potřebami do běžných škol.

Workshop povede lektorka Michaela Němcová.

Přihlašte se pomocí online přihlášky!

Budeme velmi rádi za šíření pozvánky mezi pedagogy. Sdílet ji lze i na našem Facebooku www.facebook.com/rytmusos a nalézt na webu www.rytmus.org/aktuality/466 a inkluze.cz/clanek-750/pozvanka-tymova-spoluprace-pedagogu-beznych-skol-a-specialnich-pedagogu. Děkujeme!

Workshop pořádá obecně prospěšná společnost Rytmus - od klienta k občanovi ve spolupráci s Českou odbornou společností pro inkluzívní vzdělávání (ČOSIV), Nadací Open Society Fund Praha a Ligou lidských práv.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.