Zapojte se do soutěže Příběhy 20. století!

středa 24. září 2014 ·

Vzhledem k zájmu veřejnosti a žádostem dalších zájemců o účast v soutěži byla uzávěrka posunuta až na 20. říjen 2014.

Až do tohoto data máte jedinečnou možnost natočit vzpomínky svých příbuzných, sousedů či známých a vyhrát až 50 000 korun spolu s dalšími zajímavými cenami! Účastnit se mohou nejen jednotlivci, ale i soutěžní týmy. Druhý ročník soutěže, která v loňském roce zaznamenala mimořádný ohlas, organizují neziskové organizace Post Bellum (www.pametnaroda.cz) a PANT (www.moderni-dejiny.cz).

Soutěž začala 8. dubna 2014 a zapojit se může každý, kdo se do 20. října 2014 zaregistruje na www.pribehy20stoleti.cz a uloží zde svůj soutěžní příspěvek – autorskou audio či video nahrávku pamětníka spolu s textovým zpracováním příběhu. Soutěží se ve třech kategoriích: žákovské (od 13 let), studentské (od 16 let) a dospělé (od 19 let). Všichni zaregistrovaní účastníci získají DVD rozhlasových dokumentů Příběhy 20. století. Vyhrává příspěvek, který bude nejen poutavý, ale také dobře zpracovaný.

Vítězové budou v Praze slavnostně vyhlášeni 11. prosince 2014 a kromě chytrých mobilních telefonů získají finanční odměny odstupňované podle soutěžních kategorií: 15 000, 20 000 a 50 000 korun.

Všechny potřebné informace, včetně soutěžních příspěvků z minulého roku, najdete na: http://www.pribehy20stoleti.cza facebookovém profilu https://www.facebook.com/SoutezPribehy20Stoleti

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.