Talnet otevírá on-line kurzy pro mladé zájemce o přírodní vědy

čtvrtek 4. září 2014 ·

Talentcentrum Národního institutu pro další vzdělávání v rámci projektu Talnet otevírá v novém školním roce on-line kurzy pro mladé zájemce o přírodní vědy, díky kterým mohou komunikovat s experty v dané oblasti i s podobně zaměřenými vrstevníky.

On-line kurzy začínají 29. září 2014 a končí v květnu 2015. Po přihlášení do kurzu se mohou Talneťáci účastnit i prezenčních soustředění, T-exkurzí na zajímavá pracoviště nebo do terénu a dalších aktivit podporujících odborný a osobnostní rozvoj. Vedle obvykle nabízených osvědčených aktivit jsou připraveny i novinky. Úplnou nabídku T-kurzů najdete na stránce www.talnet.cz/t-kurzy. Přihlášku do kurzů naleznete na www.talnet.cz/web/talnet/prihlaseni.

Nově mezi T-kurzy se objevuje „Poznej sám sebe“ – aktivita určená všem, kdo se chtějí dostat do nadprůměru díky zvládnutí věcí, jako vyrovnávání se se stresem, schopnost rozvrhnout si čas při řešení úloh apod.

Úvodní soustředění, které je dobrým vstupem do aktivit Talnetu, se koná 26.–28. září 2014. Další informace jsou k dispozici na www.talnet.cz//uvodni-soustredeni-2014-informace.

Talentcentrum NIDV

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.