Najděte své ideální zdraví!

středa 27. srpna 2014 ·

Jak spokojeně, šťastně a zdravě žít do 90 let či ještě déle

Jak tedy podle této knihy dosáhnete ideálního zdraví? Autor využívá nejnovější poznatky na poli zdravé výživy, takže vás upozorní na nebezpečí, které číhá v cukru, doporučí desítky nízkokalorických, ale sytých mikrosvačinek, naučí vás „bezbolestně“ snižovat své denní dávky potravin. Přináší také tipy na rozvíjení a udržování každodenních zdravých návyků, s čímž souvisí i postupy, jak se zbavit škodlivých zlozvyků.


Zjistíte, jak přidat do života spoustu přirozeného pohybu. Naleznete konkrétní cvičení, které buduje svaly, čímž zpevníte tělo a usnadníte si hubnutí, zrychlíte metabolismus a zvýšíte své spalování. Uvědomíte si nutnost pozitivního myšlení, udržování dobrých vztahů s lidmi, nezbytnost dobrého zaměstnání, které vás naplňuje. Zlepšíte kvalitu svého spánku, vytvoříte si uklidňující a bezpečný domov… A dále v knize naleznete mnoho dalších, ne vždy samozřejmých, rad.

Dr. Wayne Scott Andersen, jeden z předních světových odborníků na výživu a zvládání životního stylu, jehož nenasytná touha po tom, doopravdy pomoci lidem vytvořit si ve svých životech zdraví, ho uvedla do pozice jakéhosi revolučního vůdce v oblasti zdraví. Na rozdíl od odborníků zaměřených na choroby a jejich prevenci je přístup dr. Andersena inovativní v tom, že propaguje reálné, každodenní způsoby, jak pomoci lidem prolomit logistické a psychické bariéry, které jim zabraňují v optimalizaci jejich zdraví.

Doporučená cena 249 Kč. Knihu s 25% slevou zakoupíte do konce srpna přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz.
Ukázky stran:






0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.