23.-24. 4.: IPN KVALITA: Závěrečná konference představí výsledky projektu

pátek 18. dubna 2014 ·

Individuální projekt národní „Zajišťování a hodnocení kvality v systému terciárního vzdělávání“ (IPN Kvalita) se po téměř čtyřech letech blíží ke konci své realizace. Zajímá vás, jaké výstupy odborníci zapojení do projektu vypracovali a jaká jsou jejich doporučení? Pak přijďte na závěrečnou konferenci IPN Kvalita , která se koná 23.–24. dubna v Praze na půdě Ústavu molekulární genetiky AV ČR.

Dvoudenní konference s mezinárodní účastí nabídne bohatý program. Ve středu 23. dubna představí řešitelé IPN Kvalita výstupy všech tří klíčových aktivit, do nichž byl projekt rozdělen. Zároveň vystoupí prof. Ing. Milan Zelený, M.S., Ph.D., který vyučuje management ve Spojených státech amerických. Ve své prezentaci posoudí validitu přístupu, který kolegové z IPN Kvalita zvolili pro hodnocení kvality vysokých škol.

Druhý den konference bude patřit převážně dalším zahraničním odborníkům, kteří se podělí o své zkušenosti v oblasti hodnocení kvality vysokých škol ze Slovenska, Estonska, Španělska či Anglie.

Na konferenci se snažíme pokrýt co nejvíce z témat, kterým se projekt věnoval, a zároveň dát návštěvníkům prostor pro diskuzi a vzájemnou interakci. Proto je středeční i čtvrteční odpolední blok rozdělen do více sekcí, v nichž budou probíhat paralelní přednášky. Vybírat můžete z téměř třiceti různých prezentací a příspěvků. Program konference najdete v jejím profilu na webu IPN Kvalita.

Na konferenci se můžete přihlásit do pátku 18. dubna vyplněním formuláře na http://kvalita.reformy-msmt.cz/zaverecna-konference-2014.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.