Video: Život bez škol? O nových formách vzdělávání

čtvrtek 27. března 2014 ·

Hledání té nepřirozenější cesty pro nás a naše děti. Prostředí školy, způsob výuky a přístup pedagogů zůstávají po desítky let téměř beze změn. Ve společnosti zaměřené na výkon, úspěch a chybu se objevují iniciativy rodičů a pedagogů, kteří hledají nové možnosti a formy vzdělávání. Vznikají soukromé školy, skupiny rodičů vzdělávají děti doma, objevují se nové vzdělávací programy, školy se inspirují zahraničními trendy... Jaký způsob je pro naše děti ten nejlepší? Jakou cestou se vydat?




Natočila GoschaTV na Festivalu Evoluce 19. dubna 2013.

www.festivalevolution.cz
www.goscha.cz

2 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
27. března 2014 v 1:18  

Jakou cestou se vydat?

Jednoznačně cestou JéZetDé (Jednotné Zkompetentňovací Družstvo) nebo, chcete-li, VéeSeR (Vzdělávací Společenství Rodičů).
Ještě si na mne vzpomenete.

Unknown řekl(a)...
27. března 2014 v 18:28  

klasika soudruh maxim gorkij:moje univerzity,.......basjaki,bradjagi,burlaki......brázdící širé prostory jurepijen jůnion....to je nastajaščaja freedom and demokracy!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.