Výtvarné nápady na celý rok

čtvrtek 27. března 2014 ·

Jaro, léto, podzim, zima – tvoření je přece prima!

Opravdový příval inspirace, který ocení děti, učitelé výtvarné výchovy a rodiče. Zbrusu nový titul Výtvarné nápady na celý rok je rozdělen do čtyř kapitol podle jednotlivých ročních období, jelikož každé z nich s sebou přináší množství podnětů k výtvarnému zpracování, neobvyklé výtvarné materiály, podklady i nástroje. Součást každé kapitoly tvoří rovněž čtyři výtvarné lekce spojené stejným tématem: v kapitole Jaro to jsou Velikonoce, v letní části svět módy, podzimu dominuje téma českého lesa a v kapitole Zima naleznete vánoční inspirace. Při tvoření se seznámíte s rozmanitými materiály (přírodninami, textiliemi, modelovacími hmotami atd.), nástroji (drátěnka, kartáček na zuby, lidská dlaň) i technikami (koláž, malba, body-art).


Všechny projekty a výtvarné aktivity jsou srozumitelně popsány a doprovázeny fotografi emi, můžete
se tedy bez obav pustit do velikonočního talíře s ptáčky, kouzelné květiny, ježečka či sněhuláka.


• Více než 40 originálních projektů
• Výtvarné hry a nápadité lekce
• Techniky, pomůcky a materiály, šablony

Ukázky stran: 





Doporučená cena 299 Kč. Knihu zakoupíte do konce března s 25% slevou v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.