Přečtěte si: Josef Dobeš byl prostořeký a na jeho slova už doplatil stát

sobota 9. listopadu 2013 ·

Někdejší ministr školství za Věci veřejné Josef Dobeš si v pozici ministra nebral servítky vůči Autoklubu ČR. Ten podle slov exministra hospodařil neprůhledně s penězi. Klub si to však nedal líbit, hnal ministra k soudu a ten Dobešovi, resp. státu uložil zaplatit pokutu.


Z článku mp v ParlamentniListy.cz vybíráme:

„S rozhodnutím jsme spokojeni, i když naše žaloba směřovala i na bývalého ministra Dobeše. Jsme si jisti, že kroky, které proti nám činil, s nikým v úřadě nekonzultoval. Na ministerstvu vytvořil prostředí strachu a zasahoval do autonomie sportu,“ řekl v reakci na verdikt prezident Autoklubu ČR Roman Ječmínek. Částku 100 000 korun označil za „víceméně formální“, skutečná škoda, která jeho sdružení vznikla, je prý mnohem vyšší. Rozhodnutí soudu zatím není pravomocné.

2 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
9. listopadu 2013 v 19:27  

na jeho slova už doplatil stát

Na jeho slova doplácejí převším daňoví poplatníci.
Necht soudem stanovenou pokutu za svoje činovnické kydy, které neměly s politickým rozhodováním nic společného, zaplatí prostořečec sám.

Ferda44 řekl(a)...
9. listopadu 2013 v 19:57  

ANO...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.