Poslechněte si předvolební diskusi kandidátů do Sněmovny – Chládek, Fiala, Wagnerová, Zlatuška, Navrátilová, Liška, Gabal

sobota 21. září 2013 ·

Kulatý stůl SKAV a EDUin 19. září byl věnován politické debatě zástupců stran, které kandidují v předčasných volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, o vzdělávání a školství. EDUin nabízí zvukovou nahrávku dvouhodinové debaty, které přihlíželo více než sto účastníků v publiku.

Debaty se zúčastnili: Petr Fiala (ODS), Ivan Gabal (KDU-ČSL), Marcel Chládek (ČSSD), Ondřej Liška (SZ), Dagmar Navrátilová (LIDEM), Lenka Wagnerová (Piráti), Jiří Zlatuška (ANO).

Nahrávka v MP3 ke stažení



Kompletní obrazový záznam najdete na EDUin.cz v příštím týdnu.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
21. září 2013 v 18:25  

No. Zlatuška úplný blázen, ale dalo se to čekat. Wagnerová jak z jiné planety, šílené. Ondřej Liška mile překvapil, vyzrál, ale pořád je trošku mimo mísu. Fiala decentní a poučený, ale nic moc tah na branku. Gabal zorientovaný, věcný a přesný, ale spíš by mu seděly sociální věci. O Navrátilové nemluvím. Chládek jako vždy. To je zase elita. Kdybych si měl vybrat nejmenší "zlo", tak Fiala nebo Gabal.

Anonymní řekl(a)...
21. září 2013 v 18:32  

Wagnerová z jiné planety: to bude asi tím šestiletým ředitelováním a 18letou praxí na základce...

Petr Nejedlý řekl(a)...
21. září 2013 v 18:36  

Akademické kecy školství nepomohou. Gabal byl naprostý mimoň a Fiala žvanil a žvanil... Zvláště to o snížení administrativy o 10 procent bylo vypečené! Dobeš s lidskou tváří...

Anonymní řekl(a)...
21. září 2013 v 19:36  

Gabal ani náhodou!

Anonymní řekl(a)...
21. září 2013 v 21:47  

Měli jste dát jedinou otázku, která je naprosto klíčová:

Jak donutíte žáky, aby se učili a chtěli se učit?

Pytlik Blaha řekl(a)...
21. září 2013 v 23:17  

Jak donutíte žáky

Klíčovější je, jestli kandidáti vědí, proč mnozí žáci nec(í)tí klíčovost potřeby být vzdělaní.
A ze všeho nejklíčovější je otázka, proč se kandidátí cítí být povolaní montovat se do klíčových problémů naší společnosti.

Anonymní řekl(a)...
22. září 2013 v 0:14  

Jak donutíte zřizovatele, aby donutili ředitele, aby donutili učitelky, aby donutily žáky se učit...

Pytlik Blaha řekl(a)...
22. září 2013 v 1:37  

Jak donutíte...

Když budou žáci chtít, budou všichni ostatní muset. Víte?

Anonymní řekl(a)...
22. září 2013 v 8:06  

Sliby, chyby. Se stávajícím rozpočtem kapitoly školství lze "jen přežít". A při "naplněnosti" státní kasy nelze ve školství provádět absolutně nic. Jakékoliv reformy se automaticky zadrhnou na financích.

Vladimír Kučera řekl(a)...
22. září 2013 v 9:02  

Wagnerová ví o realitě a potřebách základek víc, než ti všichni ostatní rozumbradové. SŠ a VŠ se dají snáz zprivatizovat, o to všem těm odkláněčům jde. Kdepak vzdělávání!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.