Netterův vybarvovací anatomický atlas

čtvrtek 29. srpna 2013 ·

Ideální pomůcka pro studium anatomie, vhodná zejména pro mediky, ale také pro budoucí fyzioterapeuty a další zdravotnické pracovníky. Černobílé anatomické kresby jsou určeny k postupnému dokreslování a vybarvování anatomických struktur a umožňují studentům se aktivně a efektivně připravit na zkoušku z anatomie. Toto české vydání bylo připraveno ve spolupráci s Ústavem normální anatomie Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.

Schematické obrázky využívající barevné zobrazování anatomických struktur jsou jednou ze základních metod studia anatomie. Podporují nejen prostorové souvislosti a vztahy v obtížně uchopitelných krajinách lidského těla, ale i vizuální paměť, která je pro studium anatomie nezbytná.
Tuto publikaci vřele doporučujeme jako jeden ze studijních materiálů všem, které čeká zkouška z anatomie, všem, kdo si potřebují efektivně připomenout anatomii lidského těla v dalším pregraduálním či postgraduálním studiu, ale také těm, kteří chtějí znát své tělo více než jen z pohledu do zrcadla a touží objevovat krásy anatomického světa. 

Ukázky stran:






 Knihu s 25% slevou zakoupíte do 31. 8. 2013 v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.