Vítězný únor, autor hymny i žaludky krávy. Celebrity v testu pohořely

pátek 12. července 2013 ·

O modelkách se často říká, že jsou jen krásné a moc inteligence nepobraly. Vi DNES.cz vyzkoušeli proto známé tváře, mezi nimiž byly i modelky, a položili jim pár otázek ze všeobecného přehledu. Nutno přiznat, že většinu z nich zodpověděly správně. Podívejte se na výběr těch nejvtipnějších špatných odpovědí.


3 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
12. července 2013 v 19:19  

Chtělo by se říci, že některé krávy mají žaludek doopravdy jen jeden. Ale v tomto případě by se mělo hovořit spíš o žaludcích volů. A to těch, kteří se případně pokoušejí známé lidi nachytat na dílčích neznalostech, které by mohly být obecně považovány za součást, ne-li základ vzdělanosti. No, bude hůř. Začněme si zvykat a hoďme kamenem, kdož jsme všehoznalí.
Když si to ale srovnám s tím, co mnohdy zcela veřejně a o své vlastní vůli melou mnozí ústavní činitelé nebo adepti na ně, lidé, kteří rozhodují či chtějí rozhodovat o naší budoucnosti, pak musím konstatovat, že pokud se takové video objevuje na školském serveru možná i jako důkaz úpadku české vzdělanosti, nezbývá už nic jiného, než tu alespoň přes prázdniny pravidelně informovat o peripetiích života Ivety Bartošové a po jejích stopách vyslat pátrací tým.

Anonymní řekl(a)...
13. července 2013 v 9:13  

Takhle nějak skládají závěrečné zkoušky kadeřnice na SOŠ. Tak nevím, čemu se tady všichni divíte. Jo, a v občanské nauce jsem se dozvěděl, že na státním znaku máme tygra :-). Takže až se půjdete nechat ostříhat od nějaké mladé kadeřnice, tak si na to vzpomeňte. No, ale mladou kadeřnici už v kadeřnictví málokdy potkáte. Jsou tak blbé, že je nikde neberou.

krtek řekl(a)...
21. července 2013 v 7:45  

Pro P. Bláhu: Takový projekt "Zachraňte Ivetu" spojený s protidrogovou prevencí, zeměpisem, ..., to už začíná být námět na grant!!!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.