Přečtěte si: Vysvětlete neúčast na akci magistrátu, žádal Havířov ředitele škol

čtvrtek 27. června 2013 ·

Jako za dob normalizace si připadají ředitelé škol a školek v Havířově. Dobu jim připomněly praktiky tamního magistrátu, který po nich požaduje vysvětlení, proč se jejich děti nezúčastnily akce pořádané městem. Ředitelé zmiňují také výhrůžky a černé puntíky pro "neangažované".


Z článku Darka Štalmacha v iDNES.cz vybíráme:

"Ono to totiž není jen o tom e-mailu, to je jen vrcholek ledovce, který dokresluje, jak se k nám vedení města chová. Vedoucí odboru školství nám rozdává stupidní úkoly, ze kterých je zřejmé, že o oboru nemá ani páru, a když k tomu připočtu nadřazené chování úředníků, kteří se k ředitelům chovají jako k onucím, nedivte se, že to ve všech vře," dodala ředitelka jedné z havířovských mateřských školek.

2 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
27. června 2013 v 23:38  

Tak jako učitel by si měl čas od času něco zastudovat i se zkouškami, aby si vůči svým žákům srovnal míru empatie, není od věci, když si ředitel školy připomene, jaké to je být vonucí.
Tedy pokud ani jeden z nich netrpí příznakem "mazáctví".

Anonymní řekl(a)...
28. června 2013 v 6:31  

Naprosto normální situace v celé ČR. Většina žáků dělá běžně "křoví" na městských akcích. V podstatě jde o desítky zameškaných hodin. Rozdíl je v tom, že naše paní ředitelka nemá tu odvahu odmítnout panu starostovi z politického hnutí STAN. Tak děláme "blbce" dále. Ignorant

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.