Nominujte na Cenu VIA BONA 2013

neděle 23. června 2013 ·

Uzávěrka pro odevzdání nominací je z důvodu povodní prodloužena do 28. června.


Nadace VIA s Nadací THE KELLNER FAMILY FOUNDATION ve spolupráci s Velvyslanectvím Spojených států amerických a dalšími partnery vyhlásili 16. ročník Ceny VIA BONA.

Nominujte žáky, studenty, učitele, ředitele či spolupracující rodiče, vyzdvihněte následováníhodné příklady dobročinných projektů a inspirujte tak ostatní.

Jedná se o prestižní veřejné ocenění jednotlivců i společností za jejich dobročinné úsilí v České republice. Každoročně vyzdvihuje následováníhodné příklady dárcovství, ukazuje nové filantropické trendy a sehrává tak roli jakéhosi majáku, který inspiruje a ukazuje cestu všem současným i potenciálním dárcům.

NOMINOVAT JE MOŽNÉ V TĚCHTO KATEGIORIÍCH:

  • Cena za školní dobročinnost
  • Cena za osobní zaujetí – Srdcař roku
  • Cena novinářů pro individuálního dárce (udílejí zástupci předních českých médií)
  • Cena za otevírání nových cest
  • Cena pro velkou firmu
  • Cena pro malou a střední firmu

Finalisté budou spolu s nominujícími pozváni na recepci konanou při příležitosti slavnostního vyhlášení Ceny VIA BONA, které proběhne 3. října v Kaiserštejnském paláci na Malostranském náměstí v Praze.

Uzávěrka nominací: 28. června 2013

Více informací a nominační formuláře najdete na www.cenaviabona.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.