Mobilní aplikace plná užitečných informací „Íčko v kapse“

pátek 12. dubna 2013 ·

Národní informační centrum pro mládež (NICM) vydává svou první mobilní aplikaci pod názvem „Íčko v kapse“. Mladí lidé se tak jejím prostřednictvím snadno a rychle dostanou k informacím z  oblastí, které je nejvíce zajímají.

Aplikace pro zařízení s OS Android se zabývá problematikou studia, práce, dobrovolnictví, občanství, krizových situací a představuje síť Informačních center pro mládež. Aplikace bude nadále rozvíjena obsahově i graficky.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě.



4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
12. dubna 2013 v 18:31  

Aplikace vypadá velmi dobře. Jen aby se o ní mladí lidé také dozvěděli. Sem na Českou školu asi nechodí.

Anonymní řekl(a)...
15. dubna 2013 v 10:13  

V životě bych si nekoupil ani nestáhl aplikaci, jejíž název má na začátku "Íčko".
Pokaždé by se mi při spuštění vybavila tlama jistého Ivana Langera, kterou bych rád viděl jedině vykukovat z lochu, a měl bych minimálně celý den zkažený.

Jan Mareš řekl(a)...
15. dubna 2013 v 23:16  

Jiný název nás bohužel nenapadl, aby byl propojen s ICM.

Vzhledově se ještě aplikace změní, kdy "programátorská" grafika bude nahrazena hezčí. Už dodělávám poslední detaily, aby při veřejném představení vypadala co nejlépe.

Zase při spuštění aplikace Vás může hřát pocit, že vývoj nestál nic, protože byla tvořena ve volném čase jako dobrá reference.

Pytlik Blaha řekl(a)...
16. dubna 2013 v 0:18  

bych si nekoupil ani nestáhl aplikaci...

Buďte rád za asociaci s tlamou. My máme na nádvoří múzea Π klub, kterému se běžně říká "Píčko". Při hovoru s žáky s tím mám někdy trošku problém.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.