Přečtěte si: Vítězslava Baborová chce odejít z postu radní pro školství

čtvrtek 24. ledna 2013 ·

Radní Jihočeského kraje pro školství a kulturu Vítězslava Baborová (KSČM) ve své funkci zřejmě skončí. Funkce se chce vzdát sama.


Z článku Martina Tröstera v Táborský.Deník.cz vybíráme:

„Protesty od samého začátku vedeme proti tomu, že krajské školství řídí komunisté. Tedy nikoliv proti osobě paní Baborové. Jestliže post obsadí jiný člověk, který ale má také smýšlení popírající demokratické principy, budeme protestovat dál," řekl Šimon Heller, mluvčí jihočeské iniciativy Komunisté nepatří ke kormidlu.

Další z iniciátorů protestních akcí Dominik Hořejší řekl, že vyměnit komunistku za komunistu je jako skákat z bláta do louže.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
24. ledna 2013 v 20:25  

Jen aby se jim tam mezitim nenadelegoval Vondruska z Minkovic.
Sedych

Anonymní řekl(a)...
24. ledna 2013 v 23:11  

Nějak je mně to úplně jedno. Komunismus a antikomunismus jsou propojená jednovaječná dvojčata. Klíči jsem cinkal již v roce 1989 a když se dnes podívám na českou politiku, tak bych zvracel. Stejnou chybu opakovat nebudu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.